PBR Ltd. este unul dintre cei mai importanti furnizori de produse si solutii integrate audio-video din Romania. Incepand cu anul 2002 am reusit impreuna cu partenerii nostri sa implementam solutii tehnologice ce au la baza echipamente de ultima generatie. Va putem oferi cele mai avantajoase preturi pentru o  gama larga de echipamente profesionale AV pentru televiziune, film, radio si telecomunicatii. Ne-am propus sa va oferim solutii integrate adaptate nevoilor si bugetului dumneavoastra. Serviciile noastre includ consultanta, proiectare, instalare, service si mentenanta pentru studiouri de televiziune, studiouri radio, kituri de productie portabile, care de reportaj si sisteme de distributie si transmisite a semnalului. Compania noastra este certificata ISO 9001:2000 pentru vanzare, inchiriere, service, servicii de intregrare si scolarizare.

PBR Ltd. este distribuitor autorizat in Romania pentru cei mai importanti producatori de echipamente profesionale AV. Pentru detalii despre producatorii pe care ii reprezentam in Romania va invitam sa accesati sectiunea produse.

In continuare veti regasi o selectie din lista clientilor nostri:


Telefon: +40 21 316.96.73 , +40 21 316.96.74 | office@pbr.com.ro                                                                                              magazin online: www.pbrstore.ro
Stiri interne si externe:
Partener:
Camera  3D, AG-3DA1 poate fi comandata